Predložite kandidate za sportsku nagradu Leskovca za 2020

Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova i organizacija na teritoriji Grada, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2020. GODINU, kao najviše priznanje u oblasti sporta, navodi se u saopštenju za javnost Leskovačkog saveza sportova.

Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama najbolji sportski klub, sportista, sportistkinja, trener, sportska nada Leskovca, sportski radnici – za rad u 2020, sportski radnici, treneri i sportisti – za životno delo, pedagozi fizičke kulture, za rad u drugim organizacijama za podršku sportu i specijalno priznanje za razvoj i promociju sporta.

Predloge kandidata za dodelu SPORTSKE NAGRADE LESKOVCA mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do utorka 15. decembra.

Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou koje organizuje matični savez određenog kluba ili pojedinca.

Predloge kandidata možete dostaviti lično u prostorijama saveza u ulici Pana Đukića 18, prvi sprat od ponedeljka 7. decembra do utorka 15. decembra u vremenu od 10 do 14 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *