Predstavnici Asocijacije rukometnih klubova Super lige u poseti Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je u svom kabinetu održao radni sastanak sa predstavnicima Asocijacije rukometnih klubova Super lige kojoj je Rukometni savez Srbije poverio vođenje Arkus lige.

Pored direktora asocijacije Milorada Šolevića, sekretara Vladimira Kneževića i marketing menadžera Dušana Živkovića, sastanku su prisustvovali i predsednik Rukometnog kluba Dubočica 54 Srbislav Nešić, sportski direktor i kapiten tima Aleksandar Marinković, kao i Andrija Atanasković, igrač leskovačkog kluba i pomoćnik gradonačelnika.

S obzirom na zavidnu rukometnu tradiciju grada Leskovca, ali i veliki uspeh domaćeg rukometnog tima, predstavnici Arkus lige su izneli predlog da se naredni Final Four rukometni kup Srbije organizuje u našem gradu. 

Kako bi se bliže upoznali sa uslovima u sportskim objektima i utvrdili da li ispunjavaju standarde najviše rukometne lige,  učesnici sastanka su obišli i novoizgrađenu halu Partizan.

Ustanovljeno je da će se pored Sportsko-rekreacionog centra Dubočica, u sledećoj sezoni rukometne utakmice igrati i u  hali Partizan, za čiju izgradnju je investirano 70 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *