Predstavnici Košarkaškog saveza Srbije u poseti OKK Vlasotince

Predstavnici Košarkaškog saveza Srbije i Regionalnog košarkaškog saveza južne Srbije posetili su danas OKK Vlasotince, a primili su ih i predsednik opštine Bratislav Petrović i predsednik Skupštine Milan Jović.

“Vaši košarkaši su prošlu sezonu briljantno prošli, sa kovidom i bez njega, da je liga trajala tri godine čini mi se da bi bili najbolji, bez poraza. Organizacija kluba je vrhunska, gospodin Popović predsednik kluba je tu najzaslužniji, ali i njegovi saradnici – rekao je predsedavajući skupštine KSS-a Vule Vuković.

Predsednik opštine Bratislav Petrović podsetio je da se košarka u Vlasotincu igra poslednjih pola veka.

“Lokalna samouprava podržava rad i aktivnosti  naših košarkaša, sportski budžet kluba je danas skoro dvostruko veći  u odnosu na pre par sezona i ja se nadam da je to  dovoljno za nesmetan rad i funkcionisanje kluba. Znam da se temeljno radi i sa mlađim kategorijama, da se oni takođe takmiče u regionalnim ligama i  verujem da košarka u Vlasotincu ima budućnost – rekao je Petrović.

Na sastanku se razgovaralo i o tome kako da se reše neke administrativne stvari, da klubovi izvršavaju svoje obaveze, a da ne budu u prekršaju. Predstavnici Košarkaškog saveza Srbije poklonili su predsedniku opštine i predsedniku skupštine dresove košarkaške reprezentacije Srbije, a vlasotinački košarkaši dobili su garnituru od 12 dresova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *