Priređen prijem za Ninu Stanisavljević

Nakon ostvarenog uspeha i osvojene zlatne medalje za reprezentaciju Srbije  na 19. Mediteranskim igrama u Oranu, za Ninu Stanisavljević, članicu Plivačkog kluba „Dubočica“, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je prijem u Svečanoj sali grada.

Mlada Leskovčanka koja je osvojila zlato u  disciplini 50 metara leđnim stilom, navela je da se nada da je ovo prvo, ali ne i jedino zlatno priznanje u njenoj prvoj seniorskoj godini.

Gradonačelnik Cvetanović je na prijemu obećao veća izdvajanja za dva plivačka kluba koji se sada finansiraju sa 4,6 miliona dinara, odnosno 2,6 miliona dinara ide za Plivački klub “Dubočica”, i 2 miliona za Plivački klub “Leskovac”.

Uz napomenu da određene zasluge za ostvareni uspeh pripadaju i treneru Dušanu Veličkoviću, Nini su uručeni i simbolični pokloni.

Podsetimo, Srbiju su na Mediteranskim igrama u Oranu predstavljali četiri plivača i plivačice: Nina Stanisavljević, Uroš Nikolić, Nikola Aćin i Đurđe Matić. Inače, na ovom nadmetanju ukupno je nastupilo 3.390 sportista iz 24 zemlje, a među njima i 160  iz Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *