Privode se kraju radovi na rehabilitaciji dela kolovoza u ulici Pana Đukića, uskoro početak uređenje još dve gradske ulice

Pojedine ulice u užem i širem centru Leskovca trebalo bi da uskoro budu bezbednije za odvijanje saobraćaja. Od sutra to će biti ulice Pana Đukića, s obzirom na to da su danas privredeni kraju radovi na rehabilitaciji dela njenog kolovoza.

Za oko mesec i po dana, ukoliko se sve bude odvijalo po planu, to će biti i ulice Miloša Obilića i Jug Bogdanova, čija je rehabilitacija najavljena na današnjoj konferenciji za novinare.

Radovi na održavanju opštinskih i nekategorisanih puteva na području grada Leskovca, u ukupnoj vrednosti od 48 miliona dinara, su u toku. Danas je u okviru njih, privedena kraju rehabilitacija dela kolovoza u ulici Pana Đukića, od raskrsnice sa ulicom Stojana Ljubića pa do raskrsnice sa ulicom Leskovačkog odreda. Vrednost ovih radova je oko milion 200 hiljada dinara.

Ovom prilikom najavljen je i početak radova na rehabilitaciji kolovoza u ulici Miloša Obilića koji bi trebalo da počnu u sredu i da se završe za najviše 60 dana. Paralelno sa njima, a po dobijanju neophodnih dozvola i rešenja, odvijaće se i radovi u Jug Bogdanovoj ulici.

Vrednost radova na rehabilitaciji kolovoza u ulici Miloša Obilića biće oko 5,7 miliona dinara, dok će za radove u Jugbogdanovaj biti opredeljena  sredstva u nešto manjem iznosu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*