Privrednici i predsednici opština s juga Srbije, gradonačelnik Leskovca i predsednik Privredne komore Leskovac i ove godine učestvovali na manifestaciji OPEN BALKAN

Klub 4X4 Justinijana prima u saradnji sa Privrednom komorom Srbije za Jablanički i Pčinjski okrug organizovao je događaj OPEN BALKAN, u okviru kog su 26 privrednika s juga Srbije, predsednici opština Bela Palanka, Trgovište, Mali Zvornik, Lebane i  gradonačelnik Leskovca boravili u Kavali i Tasosu.

Prilikom ovog boravka nastavljeno je širenje saradnje sa zemljama Balkana kako kulturnih i ekonomskih, tako i prijateljskih, navodi se u saopštenju kluba.

Delegaciju na čelu sa direktorom PKS RPK Jablaničkog i Pčinjskog okruga i predsednikom kluba Goranom Jovićem, primio je Panajotis Agelidis, predsednik institucije Dimofelije u čijojsu nadležnosti turizam, sport, kultura, nepokretna imovina, razvoj grada i razvoj banja, Aleksandros Vretos, organizator mnogih humanitarnih akcija u vreme bombardovanja SRJ i Korina Ganiti, zadužena za turizam regije.

Razgovaralo se o nastavku saradnje između Kavale i PKS RPK Jablaničkog i Pčinjskog okruga, koja traje 14 godina, koliko i nastupi Regionalne privredne komore za celu Srbiju na EXPO KAVALA Međunarodnom sajmu.


Delegaciju je primio i predsednik Privredne komore Kavale Markos Dempas, inače dobitnik plakete PKS 2019. godine za doprinos saradnje privrednika Srbije i Grčke, a sastanku je prisustviao i Lefteris Kukutinis, savetnik za preduzetništvo i vlasnik desetak firmi.

Delegaciju je primila u Generalnom konzulatu u Solunu konzul Jasmina Milačić sa saradnicima i ponudila pomoć u saradnji sa grčkim privrednicima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *