Radi leskovačko klizalište

Leskovačko klizalište koje tokom prethodnih dana nije funkcionisalo zbog visokih temperatura, od danas ponovo radi. Za sve učenike obezbeđeno je besplatno klizanje u  10 termina sve do 17. februara, do kraja i traje zimski raspust.

Školarci koji zimski raspust provode u gradu na raspolaganju imaju mogućnost da kroz brojne raznorazne edukativne i kreativne sadržaje koje gradske institucije i ustanove nude, kvalitetno iskoriste svoje slobodno vreme. Jedan od sadržaja koji izaziva veliko interesovanje je leskovačko klizalište. Prvi termin je od 10 časova, a poslednji u 21.15.

Za sve one koji nemaju puno iskustva i ne znaju da se kreću po ledenoj površini non stop je na raspolaganju i volontersko-instruktorska služba koja će mladim klizačima u  svakom trenutku pružiti svu neophodnu pomoć i dati savet kako da na najlakši mogući način savladaju tehnike klizanja.

Za malo starije koji takođe žele da oprobaju svoje sposobnosti klizanja na ledu, cena sa iznajmljenim klizaljkama je 200, a sa sopstvenim 150 dinara.

One thought on “Radi leskovačko klizalište

  1. Neka nam se deca raduju u ovim zimskim danima, lepo je da imaju gde da se zanimaju. Muka m8 je kad vidim decu u igraonicamo kad igraju Playstation umesto da provode vreme napolju i da udisu cist vazduh.
    Doco nasa uzivajte

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *