Radnicima azila prećeno otkazom, gradonačelnik stao u njihovu zaštitu

kucici igranje2

Leskovac – Nakon emitovanja našeg priloga o katastrofalnom stanju u leskovačkom azilu za pse, radnicima ovog prihvatilišta javio se veliki broj građana iz zemlje i inostranstva sa željom da pomognu nesrećnim životinjama.

Kako nam je rečeno, ljudi dobre volje spremni su da doniraju hranu, ali i novac. Problem je jedino što oni ne žele da ta sredstva uplaćuju na račun Komunalca koji gazduje ovim objektom i sada traže alternativno rešenje kako bi pomoć stigla.

kucici igranje

 

Radnica azila Marija Petković, koja je i javno progovorila o hororu koji se dešava u ovom prihvatilištu, kaže da su jutros azil posetili predstavnci lokalne samouprave i da su bili zapanjeni situacijom koju su zatekli na terenu.

Radnici u azilu se i dalje plaše da će dobiti otakze zato što su obelodanili ovaj slučaj.

„Direktor Komunalca Dragan Milenković je juče, odmah nakon odlaska vaše ekipe sa snimanja, došao u azil i pretio meni i još jednom kolegi otkazom zato što smo dozvolili kamerama Televizije Leskovac pristup prihvatilištu za pse“ rekla nam je Petkovićeva. 

Kako saznajemo, iz kabineta gradonačelnika ovim radnicima poručeno je da ih niko ne sme otpustiti i da su pod zaštitom Gorana Cvetanovića lično.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *