Uskoro završetak radova na delu atmosferske kanalizacije u Zelenoj zoni

Radovi na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže u dužini od 220 metara u Zelenoj zoni u Leskovcu privode se kraju, potvrđeno je na konferenciji za novinare. Vrednost ove investicije, koja se finansira sredstvima iz lokalnog budžeta, je 12,5 miliona dinara.

Na osnovu ugovoru koji je potpisan između Grada Leskovca i firme “Hidrokontrol” iz Niša, postavljene su pumpe za prepumpavanje atmosferskih voda i  energetski orman čime je omogućen priključak na trafo.

Kako bi prostor Zelene zone, učinila što privlačnijom za investitore, lokalna samouprava je u prethodnom periodu, pored ove, realizovana i niz drugih investicija na ovom prostoru. Pored ostalog, 2018. godine izgrađena je pristupna saobraćajnica, parking prostor i osvetljenje, a zatim je izgrađena još jedna saobraćajnica u blizini parcele budućeg Distributivnog centra “Statovac”. On je podsetio i da je grad 2017. godine izgradio kružnu raskrsnicu, sa 37 miliona dinara.

Izvođač radova na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže je firma “AB Kop” iz Vlasotinca. Poslovi su završeni  15 dana pre isteka ugovorenog roka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*