Raspisan javni poziv za privredne subjekte zainteresovane za učešće u program energetske sanacije u domaćinstvima

Registrovani privredni subjekti koji ispunjavaju određene uslove mogu se prijaviti na javni poziv za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada Leskovca. Odluku o raspisivanju javnog poziva doneli su gradski većnici na današnjoj sednici, a zainteresovani  mogu konkurisati u narednih 15 dana.

Podnosilac prijave, odnosno privredni subjekat može konkurisati za realizaciju jedne ili više mera iz javnog poziva. Pravo na učešće imaju oni subjekti koji vrše isporuku i radove na ugradnji materijala, opreme i uređaja. Oni moraju da ispune sledeće uslove

“Uslovi za učešće je da su upisani u registar APR-a, a registrovani su kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, da nad njima nije pokrenut stečajni postupak likvidacije i da imaju  ateste za materijale i proizvode – objasnio je šef Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Saša Mladenović.

Podnosioci prijave u obavezi su da konkursom predviđenu dokumentaciju dostave putem pošte ili lično na pisarnicu Gradskog uslužnog centra. 

Kako je navedeno u tekstu javnog poziva, nakon potpisivanja Sporazuma o tehničkoj saradnji sa privrednim subjektima, Grad Leskovac raspisaće i javni konkurs za pojedinačne projekte građana.

Podsetimo, ukupna raspoloživa sredstva podsticaja Grada Leskovca i resornog ministarstva za realizaciju ovih mera iznose 13, 5 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *