Raspisan konkurs za dodelu sportske nagrade Leskovca

Leskovački savez sportova raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za sportsku nagradu Leskovca za 2022. godinu, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta, navodi se u saopštenju za javnost ovog saveza.

Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama: najbolji sportski klub u 2022, najbolji sportista i sportistkinja, najbolji trener, sportska nada Leskovca, sportski radnici – za rad i rezultate u 2022. godini, sportski radnici, treneri i sportisti – za višegodišnji rad, za rad u drugim organizacijama za podršku sportu u 2022. godini i specijalno priznanje za razvoj i pormociju sporta.

Predloge kandidata za dodelu sportske nagrade Leskovca mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do ponedeljka 12. decembra 2022. godine.

Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou, koje organizuje matični savez određenog kluba ili pojedinca.

Podatke o ostvarenim rezultatima dostaviti uz potvrdu organizatora takmičenja, odnosno granske sportske organizacije na nacionalnom nivou, navodi se u saopštenju. Predloge kandidata moguće je dostaviti lično u prostorijama saveza u ulici Pana Đukića 18, prvi sprat od četvrtka 1. decembra do ponedeljka 12. decembra u vremenu od 10 do 14 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *