RASPISAN LIKOVNI KONKURS “NE IZBACUJMO OTPAD U REKE, IZBACIMO LOŠE NAVIKE” – PRIJAVITE SE

Javno-komunalno preduzeće „Vodovod“ Leskovac raspisalo je likovni konkurs za učenike osnovnih škola sa područja grada na temu „Ne izbacujmo otpad u reke, izbacimo loše navike!“. Najbolji radovi koji budu odabrani od strane stručnog žirija, biće nagrađeni prigodnim poklonima.

Ovo je prvi likovni konkurs leskovačkog „Vodovoda“  u okviru kampanje čiji je cilj da se kod dece razvije svest o značaju zaštite životne sredine kroz očuvanje voda.

Konkurs je otvoren do 25. oktobra, pravo učešća  imaju učenici od I do VIII razreda svih osnovnih škola sa teritorije Grada Leskovca, a svaka vaspitno-obrazovna ustanova može da pošalje najviše 3 crteža svojih učenika.  Pored toga što će pobednici konkursa dobiti prigodne poklone, svi nagrađeni radovi biće objavljeni na kalendaru za 2020. godinu leskovačkiog „Vodovoda“ i biće izloženi u galeriji Leskovačkog kulturnog centra.

Kako se navodi u saopštenju, Javno-komunalno preduzeće „Vodovod“ raspisalo je ovaj likovni konkurs jer osim što se stara o vodosnabdevanju i kontinuirano investira u modernizaciju i odgovorno upravljanje vodama, želi da bude i društveni pokretač u razvoju svesti i odgovornosti prema očuvanju voda.

Sve dodatne informacije zainteresovane škole mogu dobiti u ovom preduzeću čije se prostorije nalaze u ulici „Pana Đukića“ broj14 ili putem e-mail adrese office@vodovodle.rs.