Reformisti: Sunovrat Leskovačke političke scene

07reformisti

Leskovac – Potpredsednik reformističke stranke i predsednik leskovačkog Gradskog odbora Dejan Mitić pozvao je građane da 24. novembra podrže kandidate ove političke opcije na izborima za članove Saveta u Mesnim zajednicama Moša Pijade, Marko Crni, Stojan Ljubić, Velika Grabovnica, Živkovo i Vinarce.

Mitić  je istakao da ne želi da učustvuje u ratu unutar opozicije i da zbog toga Reformisti izlaze na ove izbore samo u šest Mesnih zajednica. On je svoje pristalice pozvao da u ostalim mesnim zajednicima podrže Grupe građana ili opozicione liste.

Potpredsednik Reformističke stranke ocenio je trenutnu političku situaciju u gradu kao opšti sunovrat u kojem se pojedinci utrkuju da se po svaku cenu uguruju u vlast iz lične koristi i dodao da su sem Demokratske stranke svi ostali akteri na političkoj sceni zadržali mesto u vladajućoj koaliciji.

“Za proteklih godinu dana ništa nije urađeno sem zapošljavanja staranačkih kadrova u javnim preduzećima čime je dodatno opterećen gradski budžet” naglasio je Dejan Mitić.

On je istakao da opozicija u Leskovcu trenutno postoji samo na papiru i da sukob između DS-a i LDP-a odgovara samo vladajućim struktrama u gradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *