Roštiljijada predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji

Turistička organizacija „Leskovac“, priredila je promociju Roštiljijade na svečanom prijemu povodom obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije u Ambasadi Srbije u Sofiji.
Na skupu koji je organizovan u saradnji sa našom ambasadom u glavnom gradu Bugarske i Turističkom organizacijom Srbije, okupilo se preko tri stotine predstavnika bugarskih državnih institucija i lokalnih samouprava, diplomatskog kora, turističke privrede i novinara.
Gostima su posluženi specijaliteti sa roštilja.
Promocija Roštiljijade predstavlja deo aktivnosti koje, od 13. do 15. februara, Turistička organizacija  „Leskovac“ realizuje na Međunarodnom sajmu turizma „Holiday and Spa Expo“ u Sofiji.
Predstavljanje  našeg grada na ovoj manifestaciji je od velike važnosti ako se ima  u vidu da je ovo najveći turistički sajam Bugarske i da se poslednjih godina beleži veliki broj  turista iz ove zemlje u Leskovcu. Posetiocima sajma predstavljena je kompletna turistička ponuda Leskovca sa posebnim osvrtom na „Roštiljijadu“.
Promocijama u Ambasadi Srbije i na Sajmu turizma prisustvovali su  Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca i  Željko Jović, ambasador  Srbije u Sofiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *