Rukometaši Dubočice dočekuju Proleter iz Zrenjanina

Rukometni klub “Dubočica 54” u subotu, sa početkom od 19 časova, u okviru trećeg  kola ARKUS lige, dočekuju klub “Proletera”  iz Zrenjanina, rečeno je na konferenciji za medije održanoj ovim povodom. Utakmica će biti održana bez prisustva publike.

Iako je protivnike okarakterisao kao dobru i mladu ekipu, koja je već duže vreme u istom sastavu i predvođena iskusnim stručnjakom, trener leskovačkih  rukometaša Saša Pejčić nada se  pobedi.

“Dve utakmice, dva kola, dve pobede, to je taj mikrociklus u kome smo mi planirali da dobijemo sve tri utakmice  i sada imamo priliku u subotu od 19 časova da svoje zacrtane planove ostvarimo – rekao je Pejčić.

Devetnaestogodišnji Vanja Nikolić i Nikola Matović, koji su se na prethodnoj utakmici u Kikindi istakli dobrom igrom, takođe su izrazili nadu da će još jednom pobedom obradovati navijače “Dubočice”.

“Naše dve pobede pokazuju da ćemo mi biti favoriti u subotu ,  ja se nadam da će biti pobeda, imamo tešku  povredu pilotmena, to će nam dosta faliti, ali imamo dosta igrača u rotacijama -rekao je mladi Matović.

Podsetimo, leskovački rukometaši nakon dva kola i dve odigrane utakmice imaju dve vezane pobede.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

POGLEDAJ KOMENTARE