Saopštenje GrO SNS povodom 13. rođendana ove stranke

Povodom 13 godina postojanja i rada Srpske napredne stranke, Gradski odbor u Leskovcu izdao je saopštenje za javnost u kome se navodi da su jedina politička opcija u državi koja ima jasnu viziju, sposobne i vredne ljude koji su spremni da doprinose napretku Srbije, o čemu svedoče konkretni rezultati.  

Uspeli smo, zahvaljujući neumornom radu i zalaganju predsednika Aleksandra Vučića i svih naših članova i aktivista, da promenimo Srbiju na bolje. To Leskovčani prepoznaju i redovno pružaju podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenim predstavnicima na izborima svih nivoa vlasti.

Leskovčani danas žive u gradu koji, prema ocenama relevantnih institucija, važi za povoljno poslovno okruženje. Veliki broj domaćih i stranih investitora koji ulažu u naš grad, doprineli su unapređenju Leskovca. Šireći stare i otvarajući nove proizvodne pogone, obnavljajući stare simbole Leskovca, učinili smo grad lepšim mestom za život i rad.

Ponosni što smo dobili priliku da preporodimo Srbiju, nastavljamo istim tempom, da sanjamo i ostvarujemo velike snove, da mladima stvaramo šanse zbog kojih ne samo da neće odlaziti, već će se i vraćati da u svojoj zemlji grade svetlu budućnost, zaključuje se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu a povodom 13. rođendana ove političke opcije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *