SAOPŠTENJE GRO SNS POVODOM UVREDA UPUĆENE PREDSEDNIKU SRBIJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu oštro je osudio pretnje i uvrede upućene na društvenim mrežama porodici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

„Kada je neko dobar i uspešan, i kada politika i način na koji vodi zemlju ima velike odjeke u svetskoj javnosti, onda ne čudi što je meta stalnih napada – navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu uz napomenu da su gnusni napadi i pretnje upućene deci Aleksandra Vučića od strane pristalica Saveza za Srbiju za svaku osudu.

Reč je o situaciji bez presedana, s obzirom na to da se radi o deci, budućnosti Srbije, koja ne mogu biti kriva za bilo kakve stranačke ili političke nesuglasice.

Zato Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu, na čelu sa dr Goranom Cvetanovićem, najoštrije osuđuje takve pokušaje manipulacije i urušavanja svega onoga što Srpska napredna stranka radi za boljitak naše zemlje, dodaje se u saopštenju i zaključuje da je samo jedan od dokaza da je Srbija na dobrom putu i nedavna poseta predsednika Makrona.