Sedište firme “Nevene Color” ponovo u Leskovcu

Prilikom obilaska preduzeća „Nevena Color“, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović razgovarao je sa vlasnicima ove firme o premeštanju njenog sedišta iz Vojvodine u Leskovac. Kako je rečeno na konferenciji za novinare,  ukoliko dogovor bude postignut, za šta postoji velika obostrana zainteresovanost, ovaj korak trebalo bi da se dogodi naredne godine.Ovom prilikom, vlasnici su najavili i mogućnost zapošljavanja novih radnika.

Preduzeće „Nevena Color“  zapošljava 108 radnika, a u letnjem periodu, zbog povećane potrebe, angažuje dodatnih 50. Svoje proizvode plasira na domaćem, ali  i na tržištu Severne Makedonije i Crne Gore.

Naglasivši da je zbog problema sa Poreskom upravom, sedište ove firme, koje je bilo u Leskovcu, prebačeno u Vojvodinu, gradonačelnik Goran Cvetanović, istakao je da će se lokalna samouprava potruditi da situacija bude promenjena pre svega zbog tradicije koja povezuje Leskovac i ovu firmu.

Sedište „Nevene Color“, koja se bavi proizvodnjom boja i lakova za zaštitu i dekoraciju drvenih, metalnih, betonskih i drugih površina, nalazi se u Bečeju.

One thought on “Sedište firme “Nevene Color” ponovo u Leskovcu

  1. …..uz Vojvodine za Leskovac…..oa dali je za gospdina koji je pisao ovaj test o Neveni upoznao da je Vojvodine sa stavi deo Srbije. Valjda je logicnije reci iz Beceja ili neko drugi grad na severu Srbije za Leskovac…? Malo vise profesionalizma ocekujem od TV Leskovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *