Sednica Skupštine grada Leskovca sutra od 9.00 h. Direktan prenos na TV Leskovac

Dvadeset druga sednica Skupštine grada Leskovca zakazana je za sutra, 22. novembra, a direktan prenos zasedanja možete pratiti na programu Televizije Leskovac od 9.00 časova.

Na dnevnom redu, pored ostalog, naći će se Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada za period od 1. januara do 30. septembra tekuće godine, predlog Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. na teritoriji Leskovca.

Zatim predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim komunalnim taksama,  predlog Odluke o izmeni i dopune Odluke o budžetu grada za 2022., kao i predlog odluke o budžetu za narednu godinu.  Predmet rasprave odbornika biće i tromesečni izveštaj za treći kvartal o praćenju rada javnih i javno-komunalnih preduzeća.

Na dnevnom redu biće i predlog Odluke o donošenju Generalnog urbanističkog plana Leskovca, predlog odluke o donošenju izmene i dopune Plana generalne regulacije 2, ali i Predlog izmene i dopune broj 4 Plana nabavki za 2022. i druge tačke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *