„Škode fabije“ za potrebe tri odeljenja Gradske uprave Grada Leskovca

Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Gradska uprava grada Leskovca nabavila je tri nova putnička vozila za potrebe odeljenja ove uprave za šta je iz budžeta grada Leskovca izdvojena suma od 5,5 miliona dinara, navodi se u saopštenju za javnost Kabineta gradonačelnika Leskovca.

„Radi se o putničkim automobilima marke „škoda fabija“, koja su ekonomična i funkcionalna za upotrebu i ona će zameniti već dotrajali vozni park, gde je za pojedina vozila Gradsko veće grada Leskovca formiralo Komisiju za otuđenje – stoji u saopštenju.

Jedno od nabavljenih vozila koristiće Odeljenje za finansije za potrebe terenske kontrole Lokalne poreske administracije, i po potrebi, Odeljenje za inspekcijske poslove, takođe radi terinskih kontrola.

Drugo vozilo će služiti za potrebe terenskih aktivnosti Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, dok je treće vozilo namenjeno Odeljenju za opštu upravu i zajedničke poslove koje, na osnovu Odluke o Gradskoj upravi grada Leskovca, raspolaže vozilima za potrebe svih organa grada, stara se o održavanju vozila, nabavci delova, goriva i maziva, kao i ostalim poslovima za potrebe čitave Gradske uprave.

„Ovo odeljenje među zaposlenima ima profesionalne vozače, obavlja prevoz za potrebe mesnih zajednica, mesnih kancelarija, kao i matičara, radi obavljanja čina zaključenja braka izvan službenih prostorija – navodi se dalje.

Kako je u toku postupak javne nabavke i za terensko vozilo, nakon sprovedenog postupka u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, ono če biti raspoređeno u Odeljenju za opštu upravu i zajedničke poslove, za potrebe Štaba za vanredne situacije i Civilne zaštite, a radi transporta agregata, pumpi i ostale opreme koja se koristi u vanrednim situacijama. Ovo terensko vozilo će, po potrebi, koristiti i sva odeljenja Gradske uprave na osnovu prethodno iskazanog zahteva, zaključuje se u saopštenju za javnost Kabineta gradonačelnika Leskovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*