Spisak marketa koji će sutra raditi od 4 do 7 u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu

Sutra, 22. marta od četiri do sedam sati ujutru biće otvoreno preko 950 maloprodajnih objekata i radnji u Srbiji u kojima će stariji od 65 godina moći da obave kupovinu.

Spisak marketa nalazi se na sajtu Ministarstva turizma, trgovine i telekomunkacija i biće dopunjivan u toku dana.

U Leskovcu će stariji sugrađani to moći da urade u marketima trgovinskog lanca Aman u ulicama Stojana Ljubića, Radničkoj, Stanoja Glavaša, 28. marta, Južnomoravskih brigada, Nikole Skobaljića, Mlinskoj, Pana Đukića, na Bulevaru oslobođenja i Bulevaru Nikole Pašića. Potom u  Maksi trgovini u Capitol parku, zatim u Lidlu, i u Idei u ulici Bore Piksle.

Svoja vrata u ovom periodu otvoriće i pojedini maloprodajni objekti u Vlasotincu: supermarketi Šarića u ulici AVNOJ –a broj 1 i ulici Milentija Popovića , zatim ona na Trgu Dragoljuba Petkovića- Stoleta, i objekti u ulicama 22.divizije 162,  Dušanovoj 1 i Mije Milenkovića.

Stariji sugrađani kupovinu u nedelju mogu obaviti i u supermarketu Zlatan trag u Dušanovoj 2 i u marketu Aman u centru grada, a hleb i pecivo biće moguće nabaviti u MG pekari, na Trgu oslobođenja 15.

U Lebanu svi građani stariji od 65 godina mogu vršiti kupovinu nedeljom od 4 do 7 časova u marketima u ulici Branka Radičevića broj 6,  u centru Lebana i u centru Bošnjaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *