Sportski savez Opštine Vlasotince najbolji sportski savez u Srbiji

Sportski savez opštine Vlasotince najbolji je teritorijalni sportski savez u Srbiji. On je dobitnik najvećeg društveno – sportskog priznanja u zemlji, „Majske nagrade“, koju dodeljuje Sportski savez Srbije.

U obrazloženju odluke stoji da su posvećenim radom čelnih ljudi sportskog saveza, poslednjih godina, intenzivirane aktivnosti koje u centru pažnje imaju rekreaciju i promociju zdravog načina života i da je Sportski savez opštine Vlasotince jedan od primera funkcionisanja teritorijalnog sportskog saveza ne samo na jugu već i u celoj Srbiji.

“Ovo je za naš savez i opštinu Vlasotince izuzetno priznanje. Veoma smo ponosni na njega i trudićemo se da i dalje vredno radimo i promovišemo sport i rekreaciju – kaže predsednik Sportskog saveza opštine Vlasotince Milan Ristić.

Među dobitnicima Majske nagrade 2023. su i odbojkašica Tijana Bošković i selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi.

Ovo priznanje dodeljuje se sportskim organizacijama i pojedincima u oblasti sporta, kao i sportskom stručnjaku, novinaru i funkcioneru od 1961.godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *