SPS: Pobedićemo na izborima u narednoj godini

zika zmigavac slika

Leskovac – Predstavnici Socijalističke partije Srbije sinoć su u svečanoj Sali Gradske skupštine priredili Novogodišnji prijem za članove ove partije.

„Nadam da su teška vremena za nama i da ih više neće biti, i da ćemo se mi kao stranka potruditi da onoliko koliko učestvujemo u funkcionisanju vlasti doprinesemo da grad krene ka boljem“ istakao je predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Živojin Stefanović.

,,Na prošlim parlemantarnim izborima bili smo treći, na izborima za članove saveta Mesnih zajednica drugi, zato mislim da je sada pravo vreme da u 2014. godini budemo pobednici, jer smatram će lokalnih ili parlamentarnih izbora u novoj godini najverovatnije biti, istakao je u svom obraćanju prisutnima Živojin Stefanović’’.

zika zmigavac slika2

On je ovom prilikom rekao da popularnost Socijalističke partije raste iz dana u dan  i da su juče glavnom odboru poslate 903 prijave za prijem novih članova u redove ove partije.

Stefanović je dodao da devedeset posto njih čine mladi ljudi ispod trideset godina koji u programu SPS-a vide svoju šansu za budućnost a to je da svako ima pravo na školovanje, zapošljavanje i normalan život od svoga rada.