SSP o reakcijama prema potpisnicima peticije Ujedinjeni protiv Kovida

Stranka slobode i pravde u Leskovcu zahteva hitnu smenu direktora Opšte bolnice u Leskovcu Nebojše Dimitrijevića, ali i utvrđivanje ko je i zašto u čitavoj Srbiji krenuo u obračun sa lekarima potpisnicima peticije Ujedinjeni protiv Kovida i tako dodatno oslabio zdravstveni sistem i ugrozio zdravlje naših ljudi, navodi se u saopštenju ove stranke.

IZ SSP-a navode da se, kako oni kažu, progonu zdravstvenih radnika, koji su potpisali peticiju kojom su zahtevali da se stvore uslovi za efikasniju borbu protiv korone, pridružio se i direktor Opšte bolnice u Leskovcu, Nebojša Dimitrijević.

Na spisku za odmazdu su i anesteziolozi bez kojih je borba protiv Kovida nezamisliva jer su upravo oni obučeni da rade sa respiratorima. Umesto zahvalnosti naši lekari su dobili  uvrede visokih državnih zvaničnika koji su ih optuživali za manjak stručnosti i nedovoljan angažman u borbi protiv pandemije a sada su izloženi i progonu u režiji prestupnika koje štiti režim. Upravo zbog ovakvog odnosa prema zdravstvenim radnicima uskoro u Srbiji neće imati ko da nasleči, uaključuje se u saopštenju za javnost Stranke slobode i  pravde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *