Stečajni upravnik oglasio prodaju imovine Navipa

Navip AD Beograd, preduzeće u stečaju, oglašava prodaju dela imovine u Leskovcu, javnim nadmetanjem. Predmet prodaje su dve celine: prva obuhvata poljoprivredno zemljište sa objektima, u Vinarcu, Milanovu i Donjem Stopanju, a druga sa objektima u Priboju, sa porodičnim stambenim objektom, kao i trgovine u Leskovcu.

Procenjena pojedinačna vrednost, bez poreza, prve  celine je oko 135.000.000 dinara, dok depozit iznosi nešto više od 27.000.000, a početna cena je oko 67.700.000.

Kada je reč o drugoj celini, njena vrednost je procenjena na oko 10.030.000 bez poredze, depozit iznosi oko 2.006.000, a početna cena nešto više od 5.015.000.

Pravo na učešće imaju sva fizička i pravna lica, koja ispune određene uslove. Između ostalog, moraju da izvrše uplatu odgovarajućeg iznosa radi otkupa prodajne dokumentacije do 24.septembra, kao i da uplate depozit ili dostave prvoklasne bankarske garancije do 28.septembra, da potpišu izjavu o gubitku prava na vraćanje depozita i registruju se kao učesnici na javnom nadmetanju.

Nakon uplate depozita, a najkasnije do 28.septembra,  potencijalni kupci moraju predati obrazac prijave za učešće na javnom nadmetanju, stečajnom upravniku. Javno nadmetanje zakazano je za 30.septembar, u prostorijama stečajnog dužnika NAVIP ad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *