LESKOVAC – Radovi na uređenju Hale u dvorištu Doma partizana uveliko traju, a izvođači radova kažu da se nadaju da će ispoštovati rok za završetak poslova – kraj ove godine. Ipak, radnicima na gradilištu obavljanje građevinskih radova otežavaju pešaci i biciklisti koji i pored evidentne opasnosti prolaze šetalištem, koje je trenutno van funkcije.

I ako je postavljena su kapija na ulazu u šetalište, na stepeništu koje vodi do pešačkog mosta nakon zavreštka radnog vremena stavlja se katanac, duž celog gradilišta postavljena je zaštitna ograda, ali prolaznici bez obzira na to, ipak prolaze, pomeraju ogradu i lanac, a oni najhrabriji čak i parkiraju automobile . Radnici se boje za bezbvednost svih koji prolaze ovom deonicom, jer kako kažu, pešaci, a posebno biciklisti ni malo ne obraćaju pažnju na građevinske mašine, tako da su izvođači radova u stalnom oprezu.

Vrednost projekta završetka Hale u dvorištu Doma Partizana je preko miliona evra.U radove na izgradnji ovog sportskog objekta koji su počeli 2011. godine država je do sada uložila 54, a grad preko tri miliona .