Treća uzastopna pobeda kadeta Aktavis akademije

unnamed

Ivanjica – Kadeti Aktavis akademije savladali su danas u Ivanjici domaću istoimenu ekipu rezultatom 69:58 u utakmici u utakmici 10. kola Jedinstvene lige Srbije.

Do sedme pobede u ovom prvenstvu, a treće uzastopne kadeti Aktavis akademije došli su znatno boljim šutem prilikom izvođenja slobodnih bacanja uz apsolutnu domininaciju u skoku.

Domaćima je pripala prva četvrtina sa 19:17, a Leskovčanima druga sa 17:14, pa su gosti na odmor otišli sa pola koša razlike.

U nastavku je ekipa trenera Zorana Jovića bila sigurna, pa se nakon 19:12 u trećoj i 16:13 u poslednjoj deonici ovog susreta došlo do ubedljive pobede sa 11 poena razlike.

Kod Aktavis akademije istakli su se Đorđe Dimitrijević sa 33 i Mladen Armus sa 19 postignutih poena. Osim njih u listu strelaca uisali su se i Miletić (8), Rakić (5) i Ivanović 4 puta. Kod domaćih bolji od ostalih bili su Grojić sa 17 i Radulović sa 11 koševa.

Sudio je arbitarski par Marković – Nikitović. Ovo je bila poslednja utakmica kadeta Aktavis akademije u Jedinstvenoj ligi ove godine. Prvenstvo se nastavlja susretima 11. kola 25. januara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *