Tri manifestacije u Vlasotincu i Ladovici u julu

U Vlasotincu i Ladovici će se u julu održati tri manifestacije – Leto u Vlasotincu, Vlasina fest i Pivski festival.

Tradicionalno „Leto u Vlasotincu“ počinje 3.jula izložbom skulptura i akvarela Đorđa Anđelkovića i premijerom filma „Kamen drevnog snevača 3“ Nebojše Ilića. LUVL će trajati do kraja jula.

Pripremili smo sadržaje za publiku svih uzrasta. Biće koncerata, književnih večeri, predstava, Dečiji muzički etno festival Anđeoski glas i niz drugih događaja – obećava v.d. direktora Kulturnog centra Bratislav Valčić.

Druga manifestacija je „Vlasina fest“, koji se održava od 7. do 9 .jula i praktično označava početak kupališne sezone na gradskom jezeru.

Trodnevni program takođe je namenjen svim uzrastima posetilaca. Osim odbojke na pesku, frizbi golfa, joge u prirodi, šaha i raznih radionica, u Turističkoj organizaciji posebno najavljuju koncert beogradske grupe Artan Lili, koji će biti održan u petak 7.jula u 22.30 na letnjoj pozornici pored Vlasine.

Najveća atrakcija u okviru „Vlasina festa“ je spust koji se održava u nedelju 9.jula, počinje u 12 sati od letnje bašte Naša Vlasina i završava se u Maričkinu, gde će biti organizovana dnevna žurka sa kotlićem.

Pivski festival u Ladovici održaće se 21. i 22. jula, a nastupiće pank bendovi: Van Žulj, Patent, Hidrogen, Cepeni ćunci, 357 i Jorgovani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *