U Domu kulture u Medveđi održan Božićni koncert

Dečiji omladinski hor „Branko“ koji funkcioniše pri Sabornom hramu u Nišu, održao je Božićni koncert u Kulturnom centru u Medveđi. Ovom događaju prisustvovao je episkom niški Arsenije.

Koncert je otvorila direktorka OŠ „Gornja Jablanica“ u Medveđi Slavica Đonić, a zatim se prisutnima obratio vladika Arsenije koji je čestitao predstojeće praznike i zahvalio svim dobročiniteljima koji su se potrudili da bude priređen koncert i da 400 dece iz Medveđe i Sijarinske Banje dobiju paketiće.

Okupljenima se obratio i predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić koji se zahvalio niškoj eparhiji, a pre svega episkopu Arseniju na poklonima i humanitarnim akcijama koje su tokom godine zajedno sa Kolom srpskih sestara prikupljali za decu i siromašne porodice sa teritorije ove opštine.

Nakon obraćanja hor je izveo desetak numera pod dirigentskom palicom Jovane Mikić, a nastup je naišao na oduševljenje dece.

Organizatori ove dobrotvorne akcije su Pravoslavna eparhija niška, Kolo srpskih sestara iz Leskovca i OŠ „Gornja Jablanica“ iz Medveđe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*