U leskovačkoj Filijali PIO fonda u toku podela penzionerskih kartica

U leskovačku Filijalu PIO Fonda stiglo je četiri hiljade penizionerskih kartica, koje se ovih dana  preuzimaju na šalterima ove službe. Kartice će početi da važe od 1. oktobra, a sa područja grada Leskovca se 11 društveno odgovornih preduzeća i ustanova prijavilo da, za ovu namenu, ponudi svoje proizvode ili usluge po povoljnijim uslovima.  

Od 15. marta ove godine, kada je započeta akcija, za dobijanje kartice koja omogućava razne benefite prilikom kupovina ili korišćenja usluga, do sada se prijavio veliki broj penzionera. Podela pristiglih kartica u leskovačkoj filijali PIO Fonda uveliko je u toku.

Prema rečima nadležnih u leskovačkoj Filijali PIO fonda, među prvim donatorima koji su se prijavili da učestvuju u ovoj akciji je jedanaest preduzeća, privrednika, odnosno ustanova.

To su dom zdravlja”DCM”, apoteka “Kukar”, laboratorija “SIM LAB”, optika “Cajs”,DITs,”Hom centar Vera”, tehnički pregled “Fokus 016”, Radnja za poravku kućnih aparata ”Frigo boćevica”, trgovina “Spin”, LKC i Sportsko rekreativni centar “Dubočica”.

Kako ističu nadležni u PIO fondu, penzioneri će moći da se prijave i nakon datuma početka korišćenja kartice, 1.oktobra, ukoliko to nisu učinili do tada.  


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *