U LESKOVCU OTVOREN TURNIR U MALOM FUDBALU

U Mesnoj zajednici „Moše Pijade“, u dvorištu Osnovne škole „Kosta Stamenković“, sinoć je na Međunarodni dan mladih, otvoren turnir u malom fudbalu „Hisar 2019“.  Turnir je zvanično otvorio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Pozdravljajući sve prisutne, gradonačelnik Cvetanović, poželeo je da uživaju u ovom izuzetno popularnom sportu i ovom prilikom uručio je igračima fudbalske lopte.

Dvorište Osnovne škole „Kosta Stamenković“ koje je sredstvima lokalne samouprave rekonstruisano pre dve godine, tokom narednih 14 dana, koliko će ovaj turnir trajati, biće mesto na kojem će snage odmeriti 13 juniorskih i 12 seniorskih ekipa.

Predsednik Mesne zajednice „Moše Pijade“ Predrag Momčilović, rekao je da je u poslednjem periodu grad Leskovac uložio značajna sredstva kako bi uslov za život mladih ljudi u ovoj mesnoj zajednici bio na što kvalitetnijem nivou. Kao primer za to, naveo je ne samo rekonstruisano dvorište škole, već i otvaranje prve streljane, izgradnju trim staze, kompletnu energetsku sanaciju škole, teretanu na otvorenom, mobilijar za decu.

Nagradni fond turnira je 210.000 dinara.