U Leskovcu veliko interesovanje za vakcinaciju

Najveće interesovanje za vakcinaciju nakon Leskovca zabeleženo je u Ogranku leskovačkog Doma zdravlja u Vučju. Za prva dva dana sprovođenja ovog procesa ovde su vakcinu primile 103 osobe, a danas do 12 časova 79.

Punkt za vakcinaciju u ovom mestu obišao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Za dva dana sprovođenja masovne vakcinacije na području grada Leskovca vakcinisano je ukupno  848 osoba. Od ovog broja u Sportskoj hali „Partizan“ vakcinu je primilo 651 lice, u Ogranku Doma zdravlja u Grdelici 66, u Zdravstvenoj ambulanti u Manojlovcu 12, Brestovcu 16 i Vučju 103.

Na većini punktova na području grada Leskovca beleži se rast interesovanja građana za imunizaciju, pa je tako danas za samo  5 sati, na centralnom punktu vakcinisano 265 osoba, u Grdelici 59, Manojlovcu  12, Brestovcu 38 i Vučju 79.

U Ogranku Doma zdravlja u Vučju vakcine ima dovoljno, a prema rečima nadležnih, formiran je i spisak građana koji zbog bolesti ne mogu da dođu do punkta pa će narednih dana ekipe obilaziti njihove domove i vakcinisati ih. 

Kada je u pitanju rad Kol centra, u toku jučerašnjeg dana bilo je ukupno 99 poziva na broj 315 – 0- 333, a tokom prvih nekoliko sati u toku dana 122. Građani su se najviše postavljali pitanja u vezi sa načinom popune prijave i za radno vreme punktova za imunizaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *