U narednim danima, podela novogodišnjih paketića mališanima do 10 godina

Ukupno 10 hiljada novogodišnjih paketića nalazi se u leskovačkoj hali Plavi paviljon, koji će u narednim danima biti podeljeni deci, uzrasta do 10 godina, sa čitave teritorije grada Leskovca. Iz budžeta lokalne samouprave, za ovu namenu, opredeljeno je 17,8 miliona dinara.

Distribucija novogodišnjih paketića mesnim zajednicama na području grdeličkog, vučjanskog, pečenjevačkog, brestovačkog, manojlovačkog i turekovačkog kraja je počela. Najavljeno je i da će u sredu, 13. decembra, biti organizovana grupna podela paketića za mališane u svim gradskim i okolnim mesnim zajednicama.

Istakavši da grad Leskovac pruža konstantnu podršku najmlađim sugrađanima tokom njihovog odrastanja, predsednik Goran Cvetanović je najavio da će u predstojećem periodu biti intenzivirani radovi na izgradnji kako škola i vrtića, tako i sportskih terena i dečjih igrališta.

Podsetivši da je u naselju kod Stare stočne pijace u Leskovcu, položen kamen temeljac za izgradnju 12. objekta Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“, predsednik Cvetanović je konstatovao da će njegovom izgradnjom biti obezbeđeno 120 novih mesta za decu. Ova investicija je vredna 122,8 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *