U novogodišnjoj noći za Leskovčane lutrija i koncert Željka Vasića

Na Širokoj čaršiji u Leskovcu, u novogodišnjoj noći, nastupiće poznati pevač Željko Vasić, a novina od ove godine je i da će za publiku  biti organizovana besplatna lutrija, u okviru koje će biti podeljene vredne nagrade, najavljeno je na konferenciji za novinare u Svečanoj sali, na kojoj su govorili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Nebojša Kocić direktor Turističke organizacije Leskovac.

Prva nagrada koja će biti dodeljena na novogodišnjoj lutriji je desetodnevno letovanje u Grčkoj za četiri osobe. Druga i treća nagrada podrazumevaju besplatan vikend u Soko i u Vrnjačkoj banji, dok će za dobitnika četvrte nagrade biti obezbeđen led televizor. Besplatni kuponi za  sve koji žele da okušaju sreću u novogodišnjoj noći mogu se podići u Turističkoj organizaciji grada Leskovca.

Za novogodišnji koncert Željka Vasića biće izdvojeno 15 hiljada evra, a izbor na ovog pevača pao je zbog toga što se za njegove nastupe u Leskovcu uvek tražila karta više, rekli su ovom prilikom organizatori.

I ove godine, biće podeljeni vaučeri za bebe koje su rođene u novogodišnjoj noći.

Za Srpsku novu godinu, takođe na Širokoj čaršiji, nastupiće poznata pevačica Nataša Bekvalac, istaknuto je na konferenciji za novinare.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *