U okviru manifestacije “Hisar 2021” počeo turnir u malom fudbalu

Uz vatromet i prisustvo velikog broja mladih, ljubitelja sporta, večeras je zvanično otvorena manifestacija “Hisar 2021”, kada je na otvorenom terenu Osnovne škole “Kosta Stamenković” počeo turnir u malom fudbalu, glavni deo programa.

Na turniru u malom fudbalu, koji će trajati do 24. avgusta, nadmetaće se 16 ekipa, od kojih će najboljima biti dodeljene novčane nagrade. Nagradni fond je 130 hiljada dinara, od čega pobedničkoj ekipi sleduje sto hiljada, dvadeset hiljada drugoplasiranoj i trećeplasiranoj deset hiljada dinara.

Takođe, 24. avgusta biće organizovan turnir u basketu 3×3, za koji su se takođe prijavile 16 ekipe. Tada će biti priređen i koncert humanitarnog karaktera, u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Josifa Stamenkovića, čiji je organizator fondacija “Pokreni život”. Deo manifestacije biće i određene edukativne radionice– istakao je Predrag Momčilović, koji se prisutnima obratio ispred MZ “Moše Pijade”.

Prethodna dva dana, u dvorištu pomenute vaspitno-obrazovne ustanove, organizovano je gledanje utakmica na video-bimu, kao i edukativne radionice o bezbednosti u saobraćaju.

Podsetimo, manifestaciju “Hisar 2021” organizuju Grad Leskovac, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave, Kancelarija za mlade, Udruženje “Hisarski šampioni” i Mesna zajednica “Moše Pijade”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *