U toku izgradnja objekta mesne zajednice u Donjem Bunibrodu

Radovi na izgradnji mesne zajednice u Donjem Bunibrodu su u toku, a njihov završetak očekuje se do kraja tekuće godine. Za ove poslove iz budžeta grada i uz pomoć meštana izdvojena je ukupna suma od 900 hiljada dinara.

Grad  Leskovac kao odgovorna lokalna samouprava podjednaku pažnju posvećuje realizaciji velikih, ali i onih manjih projekata čiji je cilj poboljšanje uslova za život stanovnika pojedinačnih mesta i naselja. Jedan takav je i izgradnja objekta mesne zajednice u Duonjem Bunibrodu. 

Oko 750 hiljada dinara uloženo je iz budžeta grada Leskovca, a ostatak su finansirali sami meštani.  Celokupnu građu za krovnu kontrukciju donirao je mlin “Padež” koji posluje u ovom mestu. Razvoj ovog sela, koje se nalazi samo 6 kilometara od Leskovca, naročito se vidi u poselednjem periodu, kažu njegovi stanovnici.

Radovi na izgradnjih ostalih objekata mesnih zajednica biće  nastavljeni, prema obećanjima nadležnih, i u narednom periodu, a za te potrebe u tekućoj godini opredeljen je iznos od 42 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *