U vlasotinačkim selima sutra se nastavlja vakcinacija

U selima vlasotinačke opštine sutra se nastavlja ranije započeta imunizacija vakcinom Sinofarm. U Domu zdravlja se od sutra, 5. maja, nastavljaju vakcinacija i revakcinacija vakcinama Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer, u vremenu od 8 do 19 sati.

Sutra će se i u zdravstvenoj ambulanti u Kukavici, od 7 do 14 sati, obavljaćti revakcinacija meštana Kukavice, Orašja i Ladovice, za pacijente koji nisu primili revakcinu, a u istom terminu, u  Stajkovcu, biće revakcinisani meštani ovog sela, Gložana i Prilepca.  Takođe u sredu, ali od 14 do 18 sati, vakcinacija će se obaviti u Batulovcu, u prostorijama Fudbalskog kluba Mladost.

U četvrtak 6. maja, u Domu kulture u Konopnici, od 8 do 14 sati, a po potrebi i duže, prvu dozu vakcine moći će da primi lokalno i stanovništvo sela Skrapež. Istog dana, u periodu od  7 do 14 časova u seoskoj ambulanti u Donjoj Lopušnji, moći će da se vakcinišu tamošnji meštani.

U petak 7. maja, od 7 do 14 sati, vakcinacija će se obavljati i u ambulanti u Gornjem Prisjanu, za meštane Gornjegi Donjeg Prisjana.

U petak u istom terminu, kao i u subotu i nedelju od 8 do 14, a po potrebi i duže, u ambulanti u Donjoj Lomnici vakcinisaće se meštani Gornje i Donje Lomnice, Šišave, Crne Bare, Sredora, Lipovice i Gunjetine. Za njih će biti obezbeđen prevoz.

U subotu 8. maja, od 8 do 14 sati, a po potrebi i duže, vakcinacija će se obavljati i u prostorijama Doma kulture u Boljaru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*