UBISTVO IZ LJUBOMORE: Dalibora muž i dever ljubavnice pretukli na smrt

dalibor slika 2

Leskovac – Devetnaestogodišnji Dalibor Alilović iz Leskovca juče je preminuo nakon što su ga u nedelju pretukla dva muškarca. Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Leskovac dve osobe su privedene zbog sumnje da su počinile krivično delu ubistvo.

U porodičnoj kući Dalibora Alilovića neverica i muk. Kažu da je bio dobar i miran momak i da mu je zabranjena ljubav došla glave.

cela mahala docekuje daliborovo telo u porodicnoj kuci

Kako tvrde brat i otac preminulog mladića on se dugo krišom viđao sa udatom ženom čiji je suprug bio u zatvoru.

Kažu, namamljen je od strane svoje ljubavnice u njenu kuću u naselju Slavka Zlatanovića u nedelju uveče gde je brutalno tučen od strane njenog muža i devera.

„Ta Samanta je kriva za sve. Ona je starija od njega, ima 23 godine. Dok joj je muž bio u zatvoru Dalibor se viđao sa njom. Te noći ga je namamila da dođe preko Facebooka i on je otišao“ Florijan Alilović, brat preminulog.

„Tukli su ga, kažu njihovi komšije palicama i letvama u glavu. Bilo je krvi na sve strane“ priča Daliborov rođak  Eldenes Sultanović.

Zbog tuče je te noći intervenisala i policija koja je svu trojicu odvela na saslušanje. Kako tvrdi Daliborov brat, njemu je tamo pozlilo pa ga je policija prevezla u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice.

Nakon pregleda lekara Dalibor je pušten kući. Uspavao se u svom krevetu, a u ponedeljak ujutru ga je rođeni brat pronašao mrtvog.

daliborov brat pokazuje krevet na kom ga je pronasao mrtvog

Kako  nam je direktor leskovačke opšte bolnice u telefonskom razgovoru potvrdio preminulom Daliboru po prijemu u Urgentni centar odrađene su sve potrebne analize, pa i skener glave.

Ipak, rezultate obdukcionog nalaza nije mogao da nam saopšti jer, kako tvrdi, te informacije su u nadležnosti istražnog sudije.