Uhapšena trojica mladića zbog sumnje da su izvršila iznudu u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su S. A.  rođenog 1992. godine, B. S. rođenog 1981. i dve godine mlađeg M. S. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela iznuda u pokušaju, navodi se u saopštenju za javnost Policijske uprave Leskovac.

S. A. se sumnjiči da je tokom marta ove godine, više puta, pozivima i porukama pretio dvadesetšestogodišnjem mladiću kako bi sa još jednim muškarcem, za kojim policija intenzivno traga, naplatili navodni dug od oko 250.000 dinara. Taj muškarac je, kako se sumnja, 11. marta u lokalu koji je oštećeni opremao za kladionicu polomio pet automata za klađenje i četiri televizora. B. S. se sumnjiči da je u februaru i martu, više puta, pretio istom mladiću dolazeći do njegove kuće, kao i pozivima i porukama, tražeći da mu vrati navodni dug od 1.400.000 dinara.

On je takođe, kako se sumnja, od 18. februara do 12. marta, sa M. S. više puta pretio i slao poruke i suvlasniku lokala, dvadesetosmogodišnjem muškarcu, tražeći da im vrati 1.200.000 dinara koje je on navodno dugovao jednom od njih na osnovu on-line klađenja.

Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*