Ulica Sime Pogačarevića dobila novo LED osvetljenje

Nakon rekonstrukcije kolovoza i vodovodne mreže, kao i izgradnje kanalizacione, ulica Sime Pogačarevića, koja se poklapa sa deonicom puta Leskovac-Vlasotince, dobila je i novo osvetljenje, 62 LED svetiljke. U ovu investiciju Javno preduzeće „Putevi Srbije“ uložilo je 26, 9 miliona dinara.

Svetiljke sa LED izvorima svetlosti postavljene su na novim čelično cevastim pocinkovanim stubovima, sa kablom dužine od 1900 metara.

Rekonstrukcija ovog dela puta Leskovac-Vlasotince jedan je od značajnijih projekata koji su obeležili prethodnu godinu, a koji su udruženim snagama realizovali Javno preduzeće „Putevi Srbije“ i Grad Leskovac.

“U rekonstrukciju 6,5 kilometara saobraćajnice Putevi Srbije su uložili 283,3 miliona dinara, a radovi si izvedeni na kolovoznoj konstrukciji, odvodnjavanju i hidrotehničkim objektima, na mostovskim konstrukcijama, na izmeštanju stubova rasvete i teklekomunikacija i na saobraćajnoj signalizaciji– istakla je na konferenciji za medije Aleksandra Đorđević, član Gradskog veća.

U rekonstrukciju vodovodne i izgradnju kanalizacione mreže na ovoj saobraćajnici iz gradske kase izdvojeno je 42, 2 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *