UNICEF u Leskovcu organizuje tribinu posvećenu mentalnom zdravlju mladih

slika: arhiva TV Leskovac

UNICEF i Prijatelji dece Srbije pozivaju srednjoškolce, roditelje, zaposlene u obrazovno– vaspitnim ustanovama, zdravstvu, socijalnoj zaštiti i nevladine organizacije, da prisustvuju prikazivanju dokumentarnog filma „Povezivanje tačkica“ o mentalnom zdravlju mladih i da se uključe u globalnu diskusiju o ovoj značajnoj društvenoj temi.

Tema mentalnog zdravlja mladih je veoma aktuelna, a svojim učešćem daćete doprinos da glasnije i hrabrije govorimo o izazovima mladih, kao i načinima za organizovaniju podršku i pomoć.

Projekcija filma se održava u petak 15.04. u Leskovačkom kulturnom centru (Bulevar Oslobođenja 101) sa početkom u 17 časova. Prijava nije obavezna.

Film „Povezivanje tačkica“ otvorio je globalnu diskusiju o mentalnom zdravlju mladih, koji su i glavni akteri ovog dokumentarca. Kroz priče i poruke mladih sagledavaju se univerzalni psihološki problemi. Svoj osvrt na ovu temu daće i Anne Marie Alves Ćurčić, novinarka koja se bavi zagovaranjem za mentalno zdravlje mladih, i mlada osoba, koja ima lično iskustvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *