UREĐENJE SPORTSKOG TERENA U RADNIČKOM NASELJU

Negujući dobre odnose sa lokalnim zajednicama, Klub volontera kompanije NIS organizovao je danas akciju uređenja sportskog terena u Radničkom naselju u Leskovcu, u neposrednoj blizini novootvorene NIS Petrol benzinske stanice, za šta je ova kompanija opredelila 540. 000 dinara. Ovaj prostor i radove je  danas obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.

Volonteri NIS-a su sproveli kompletno sređivanje sportskog igrališta, postavili nove košarkaške table, iscrtali teren, ofarbali klupe i konstrukcije koševa, uredili prostor oko terena. Zahvaljujući ovoj akciji, koja je sprovedena u saradnji sa gradskom upravom, sportsko igralište je dobilo novi sjaj, a mladi Leskovčani svoj kutak za igru i sportsko nadmetanje. Kompanija NIS je ovim gestom još jednom pokazala da se nalazi na jednoj od vodećih pozicija u pogledu društveno odgovornih  i pouzdanih poslodavaca, rečeno je danas na konferenciji za medije..

„U ime lokalne samouprave, gradonačelnika Leskovca i stanovnika Radničkog naselja, posebno onih najmlađih, upućujem zahvalnost kompaniji NIS što prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj posluje., istakao je Stefan Kitanović, član Gradskog veća.

Podsetimo, NIS pumpa je pre nekoliko meseci rekonstruisana ulaganjima od 600 000 evra. Kompanija NIS i Klub volontera nastaviće i u budućnosti da se angažuju na dobrobiti šire zajednice i podršci projektima kojima se unapređuje kvalitet života građana naše zemlje, istaknuto je ovom prilikom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *