Uručeni pehari najboljima u Fudbalskom savezu Regiona Istočne Srbije

Na stadionu Rosulja u Vlasotincu, juče su, pre početka utakmice 38. kola Srpske lige Istok, između fudbalera Vlasine i Timoka 1919, koju su Vlasotinačni dobili sa 1:0, uručeni pehari prvaku lige ekipi Timoka i za osvojeno prvo mesto u Drugoj ligi pionira Regiona Istočne Srbije Fudbalskom klubu Vlasina.

Prvaku Srpske lige Istok pehar je uručio potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Regiona Istočne Srbije Novica Tončev.

“Čestitam „Timoku“, želim im da pobede u baražu i da mi kao Istok imamo predstavnika u Prvoj ligi Srbije. Ove sezone popunjavali smo lige, bilo je malo otežavajuće, ali za sledeću sezonu nema popunjavanja, odbili smo zahteve, tako da lige ostaju sa 16 timova –  rekao je Tončev.

Pionirima Fudbalskog kluba Vlasina pehar  je uručio Vitomir Marković, direktor mlađih kategorija Fudbalskog saveza Regiona Istočna Srbija.

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović čestitao je dobitnicima, posebno pionirima FK Vlasina kojima je Sportski savez opštine Vlasotince obezbedio u sa saradnji sa Sportskim savezom Srbije
dve garniture dresova i 20 lopti za pionire FK Vlasina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *