Usvojeni izveštaji FSJO

fsjo nagraade

Leskovac – Izvršni odbor Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga na sinoć održanoj sednici usvojio je izveštaje o takmičenjima u Jablaničkoj i Međuopštinskoj fudbalskoj ligi kao i izveštaj disciplinskog sudije okružnog fudbalskog saveza.

Konstatovano je da je prvenstvo u Jablaničkoj ligi proteklo u najboljem redu.

Sve planirane utakmice su odigrane i registrovane postignutim rezultatima, a samo na dve je zabeležena nešto lošija organizacija.

Jesenji prvak u ovoj ligi je Jablanica iz Medveđe koja ima isti broj bodova sa drugoplasiranim Zloćudovom.

U Međuopštinskoj ligi bilo je znatno više problema.

Dve utakmice nisu odigrane zbog neopravdnog nepojavljivanja gostujućih ekipa, dok su čak tri susreta prekinuta zato što su gostujući timovi ostali sa nedovoljnim brojem igrača na terenu.

Jesenji prvak u ovom stepenu tamičenja je Mladost iz Vinarca. Konstatovano je da su delegati ove jeseni veoma loše obavljali svoje zadatke i za narednu sednicu Izvršnog odbora najavljena je temeljna rekonstrukcija delegatskih lista u obe lige.

Na ovom zasedanju doneta je odluka da prolećni deo prvenstva u Jablaničkoj ligi startuje 16. marta, a u Međuopštinskoj sedam dana kasnije.

Fudbalska sezona u okrugu počeće 2. marta susretima prvog kola okružnog Kupa.

Odlučeno je i da novi član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga bude predstavnik Moravca iz Predejana, Dragan Cvetković.