UZBUĐENJIMA NEMA KRAJA: Mundijal je tek počeo – Meridian ponovo podiže temperaturu i donosi antastičan SPECIJAL IGARA!

Za nastavak Mundijala – Meridian ponovo časti!

Svetsko prvenstvo je startovalo i za samo dva dana takmičenja donelo nam je mnogo uzbuđenja.

Velšani su posle 64 godine dočekali svoje drugo učešće na Mundijalu, Geret Bejl je ponovo heroj svoje nacije. Sudija Rafael Klaus se našao u centru pažnje, pošto je prvo poluvreme utakmice Engleske i Irana produžio za čak 14 minuta, a drugo za “skromnih” deset minuta, a ono što je posebno zanimljive na tri utakmice koje su odigrane u ponedeljak – videli smo čak 53 minuta nadoknade.

Pobedom protiv Irana, selektor Engleske, Geret Sautgejt, postao je selektor te selekcije sa najviše pobeda na velikim takmičenjima – ukupno ih ima devet.

Mnogo zanimljivosti, a Mundijal je tek počeo. Šta će se još dešavati – ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno: ne morate čekati novu utakmicu da biste osetili mundijalsko uzbuđenje.

Za dodatnu zabavu pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja je donela fantastičan SPECIJAL ZA SVETSKO PRVENSTVO sa preko 5.000 igara, a uz to – tu su i najveće kvote!

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

Šta treba da uradite? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda sastavite novi MUNDIJALSKI TIKET!

Šta se sve nalazi u ponudi najbolje kladionice u regionu? Osim što je Meridian razvio specijal za svaku reprezentaciju posebno, možete se kladiti naravno i na konačan plasman, na učinak igrača, ukupan broj  golova, faulova i tako dalje… Kompletnu ponudu pogledajte OVDE, a mi vam za sada donosimo nekoliko predloga koji nam se čine kao najzanimljiviji:

KONFEDERACIJA POBEDNIKA SP 2022:

Evropa – kvota 1.55

Južna Amerika – kvota 2.50

Severna i Centralna Amerika – kvotakvota 55

GRUPA POBEDNIKA SP 2022:

Grupa G – kvota 4.35

Grupa E – kvota 5.00

Grupa D – kvota 6.00

FINALNI PAR SP 2022:

Brazil/Francuska – kvota 17

Nemačka/Španija – kvota 25

Brazil/Engleska – kvota 17

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

Ovo su samo neke od 5.000 igara, koje je Meridian spremio za sve ljubitelje kladjenja i fudbalske fanatike, tako da je na tebi da se prepustiš i uživaš u čarimakvota! I ne zaboravi – možda ti baš ovaj tiket može doneti fantastične nagrade! Kako? Meridian je otvorio novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koje ti uzmalo znanja i sreće, donosi nagrade MacBook-a, Apple Watch-a, iPhone-a, iPad-a i brojnih drugih robnih nagrada. Detalje saznaj OVDE, priključi se i budi na

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *