Vakcinacija bez prijavljivanja i u Vlasotincu

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane da sutra počinje masovna imunizacija na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja. Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu, kažu u opštinskom štabu. Vakcinacija će se obavljati od 10 do 17 sati po sledećem rasporedu:

U Zdravstvenoj ambulanti u Kukavici 7. i 8.aprila predviđena je vakcinacija žitelja Orašja, 9.aprila vakcinacija žitelja Kukavice, a 12. i 13. aprila vakcinacija žitelja Ladovice.

U ambulanti u Stajkovcu 7. 8. i 9 aprila mogu da se vakcinišu žitelji Stajkovca, 12. i 13. aprila žitelji Gložana i Prilepca, a 14. i 15. aprila žitelji Batulovca.

U zgradi Doma kulture u Konopnici  16. i 17. aprila mogu da se vakcinišu žitelji Konopnice  i Skrapeža.

U ambulanti u Donjoj Lomnici 16. aprila predviđena je  vakcinacija meštana Donje Lomnice, a 19. i 20. aprila vakcinacija žitelja Šišave.

U Domu kulture u Boljaru 14. i 15. aprila mogu da se vakcinišu žitelji Boljara.

Ovim planom obuhvaćene su najpre mesne zajednice sa većim brojem žitelja, a vakcinacijom će biti obuhvaćeni i stanovnici ostalih mesnih zajednica. Plan njihove imunizacije biće naknadno saopšten, kažu u Štabu za vanredne situacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *