Večeras na Leskovačkom letu gost Mirjana Bobić Mojsilović

Večeras, u okviru kulturno-zabavne manifestacije “Leskovački letnji festivali”, odnosno Leskovačkog leta, nakon koncerta gradskog hora “Ruzmarin”, u etno kompleksu Šop-Đokićeve kuće, sa početkom od 21 čas i 30 minuta  biće održano muzičko-poetsko veče “Obećao si mi” sa spisateljicom Mirjanom Bobić Mojsilović.

Tokom večeri, ova istaknuta umetnica kazivaće stihove iz istoimene zbirke pesama, a na njen poseban način u spontanoj interakciji sa publikom predstaviće svoje književno stvaralaštvo uz muzičku pratnju dua “Di maggiore” koji je prepoznatljiv po izvođenju ex-yu balada i evergrin hitova. Duo čine Marko Milisavljević, bas bariton i Milan Jovanović, klavir.

Inače, zbog lošeg vremena tokom trajanja manifestacije, nekoliko programskih dešavanja prebačeno za 1.i 2. jul. U sredu, sa početkom od 21 čas i 30 minuta biće održano veče saksofonista “Prvi Le saks fest”, a drugog jula u isto vreme počeće Veče makedonskih pesama.

Iz Turističke organizacije grada napominju da će se program prvog i drugog jula odvijati u etno kompleksu, te da se deo Bulevara oslobođenja neće zatvarati za saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *