Visoka poslovna škola Leskovac upisuje studente na prvu godinu, uskoro i konkurs za master studije

Visoka poslovna škola Akademije strukovnih studija „Južna Srbija“ raspisala je konkurs za upis studenata na prvu godinu osnovnih strukovnih studija za školsku 2022/2023. za 407 mesta, od čega 105 budžetskih. Konkurs će biti otvoren od 20. juna.  

Studenti se mogu opredeliti za jedan od sledećih programa: Finansije,  računovodstvo i bankarstvo, Menadžment biznisa i logistike, Turizam i ugostiteljstvo, Menadžer tehnologije hrane i gastronomije i Poslovna informatika i eBiznis. Svi zainteresovani se za polaganje prijemnog ispita mogu prijaviti u periodu od 20. do 30 juna od 9 do 14 časova, u prostorijama Visoke poslovne škole. 

-Ono što je potrebno da imaju sa sobom to su svedočanstva za sva tri, odnosno četiri razreda srednje škole, zatim diplomu o završenoj školi, izvod iz matične knjige rođenih i prijavni listić koji dobijaju ovde u školi ili isti mogu skinuti sa sajta. Takođe, svi zainteresovani kandidati mogu i putem pošte poslati dokumentaciju ili se prijaviti elektronskim putem na našem veb sajtu- ističe Ljubica Janić, predavač i PR Visoke poslovne škole Leskovac.

Nakon prijavljivanja kandidata uslediće polaganje prijemnog ispita, koje će biti organizovano prvog jula sa početkom od 10 časova u prostorijama ove visokoškolske ustanove. Upis studenata će biti organizovan nakon rangiranja kandidata i objavljivanja konačne liste. Takođe, 13. i 14. jula biće organizovan upis za studente koji su  položili prijemni ispit na drugim visokoškolskim ustanovama. 

Cena godišnje školarine za samofinansirajuće studente za studijske programe iz oblasti finansija iznosi 53 hiljade dinara, odnosno 59 hiljada za one iz oblasti gastronomije i informatike. 

Mi pružamo mogućnost plaćanja školarine u čak 15 mesečnih rata, tako da kućni budžet bude minimalno opterećen. Nakon završetka, naši studenti lako dolaze do posla, oni već tokom školovanja pohađaju praksu kod poslodavaca, tako da stiču razne kontakte- dodaje naša sagovornica. 

Tokom ove sedmice očekuje se i raspisivanje konkursa za upis na master strukovne studije na studijskom programu poslovna ekonomija i e biznis, za koji je predviđen i određen broj budžetskih mesta, najavljuju u ovoj ustanovi. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *