Vulin u Leskovcu: „Broj krađa za 9 meseci smanjen za 26%“

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je prilikom posete Policijskoj upravi u Leskovcu da od svake uprave očekuje maksimalnu angažovanost po pitanju zaštite običnih ljudi i njihove imovine. Ministar je održao je radni sastanak sa načelnikom i rukovodiocima leskovačke Policijske uprave, na kome su izneti dosadašnji rezultati rada ove uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rasvetljavanja najtežih krivičnih dela, kao i razbojništava i krađa.
Načelnik i rukovodioci referisali su ministru Vulinu o narednim planovima i aktivnostima iz svojih oblasti rada u cilju poboljšanja kvaliteta ove uprave.

“ Važno mi je to što je broj imovinskih krivičnih dela, posebno krađa, za prvih devet meseci u Leskovcu smanjen za 26 posto u odnosu na isti period prošle godine, a kada je reč o razbojništvu, ono je smanjeno za 64 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Važno mi je to što za ovih devet meseci broj rasvetljenih krivičnih dela krađa iznosi čak 71 posto. Ovo je jasan signal da srpska policija dobro obavlja svoj posao koji mora biti još efikasniji“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *