ZA 15 DANA LESKOVČANI DOBIJAJU “AVANTURA PARK”

Na prostoru od 470 kvadratnih metara, pored Sportsko-rekreativnog centra „Dubočica“, danas su počeli radovi na izgradnji „Avantura parka“.

Park je namenjen deci i mladima i obuhvataće dve etaže sa različitim preprekama, rečeno je na današnjoj  konferenciji za novinare. Izgradnjom Avantura parka u Leskovcu biće zaokružena ponuda Sportsko-rekreativnog centra, pa će tako mladi pored sportskih terena, bazena, dečijeg igrališta, teretane i terena na pesku dobiti još jednu priliku da se bave rekreacijom, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Novac u iznosu od sedam miliona dinara obezbeđen je iz programa Ministarstva Vlade Srbije zaduženog za poboljšanje demografske slike Srbije„Radimo za bolju budućnost dece“. Rok za završetak radova je 15 dana. Gradonačelnik Cvetanović najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da bi Leskovac u narednom period trebalo da dobije i akva park.  O ovome je razgovarao sa  vlasnikom mlekare „Gložane“ koji je kupio nekadašnji motel „Atinu“ gde je  i planirana izgradnja prvog akva parka u Leskovcu.